שיקום לחולי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/08/2001 | 09:43 | מאת: אורנה

לד"ר קיציס שלום, היכן ניתן לקבל מידע בנושא שיקום לחולים שעברו אירוע קרדיאלי כגון: אוטם, ניתוחי מעקפים, ניתוחי לב פתוח וכו'. אני מחפשת העיקר באזור צפון הארץ. בנוסף, לא הצלחתי למצוא אינפורמציה לגבי, החזר/השתתפות של קופות החולים בסדנאות לחולי לב הנמצאים בתהליך שיקום. האם תוכל לסייע לי בנושא או להפנות אותי לגורם הנכון בו ניתן לקבל את מלוא האינפורמציה לטובת החולים הרלבנטיים. בתודה מראש אורנה

10/08/2001 | 17:56 | מאת: ד"ר אילן קיציס

להלן כתןבת האתר של החברה הקרדיולוגית בארץ. אולי יש שמה איזו אינפורמציה. כללית, בכל בית חולים גדול יש מחלקת שיקום מסונפת - חלק מזה מוכר על ידי הקופות. גם לקופות יש מכונים כאלו. תשאלי בקופה שלך. זה גם מומלץ מאוד.

11/08/2001 | 20:12 | מאת: ראובן

בקופת חולים הכללית תוכלי לפנות לזבולון שנמצא בקיריון בקומה שניה. חפשי את עובדת סוציאלית, תיקבעי תור והיא כבר מכוון אותך. אם יש לך ביטוח מושלם הם מחזירים את הכסף, לא תמיד את הכל

12/08/2001 | 14:16 | מאת: אורנה

לד"ר קיציס שלום, תודה על התשובה, אולם לא שלחת לי לבסוף את הקישור לאתר שהתכוונת. כבר שאלתי בקופת חולים מחוז הצפון, ואין דבר כזה, באזור הגליל העליון, טבריה והסביבה, גליל תחתון, רמת הגולן, ועמק בית שאן. בררתי גם עם סגן מנהל ביה"ח פוריה, המקום הקרוב ביותר נמצא באזור חיפה לצערי. פנייתי אליך באה לצורך מציאת מקום בו מתקיימות סדנאות לאנשים אחרי אירועי וניתוחי לב. אשמח אם תוכל לברר עבורי יותר פרטים, דווקא באזור של טבריה או ק"ש והסביבה. בתודה מראש אורנהד"ר אילן קיציס כתב/ה: > > להלן כתןבת האתר של החברה הקרדיולוגית בארץ. אולי יש שמה איזו > אינפורמציה. כללית, בכל בית חולים גדול יש מחלקת שיקום מסונפת - > חלק מזה מוכר על ידי הקופות. גם לקופות יש מכונים כאלו. תשאלי > בקופה שלך. > זה גם מומלץ מאוד.

מנהל פורום קרדיולוגיה