תעוקת לב וויאגרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/08/2001 | 23:01 | מאת: אלון

שלום ד"ר. יש לי תעוקת לב במאמץ. אני מבקש להבין מה עושה ואיך משפיע כדור הוויאגרה על עורקי הלב. האם נטילת כדור כזה מכווצת את העורקים ועלולה להחמיר את התעוקה. ברשותך אני מבקש הסבר על השפעת הוויאגרה על תעוקת הלב והאם יש בכך סיכונים. תודה אלון

10/08/2001 | 18:02 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ויאגרה מחזק את התהתליל הטבעי של ארקציה (עומד). אך הוא אסור אצל חולים הנוטלים ניטרטים וקבוצות חולים אחרות. לכן - לך לקרדיולוג שלך, הוועץ בו האם אתה יכול לקחת את התרופה. אני, ללא בדיקה שלך, ושל כל החומר הרפואי שלך לא יכול להמליץ לך כלום. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה