ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/08/2001 | 22:00 | מאת: טלי

אבי בן 75 צריך לעבור ניתוח מעקפים מה סיכויי ההצלחה בניתוחים כאלה לגילאים האלה תבין הוא די מפחד מהניתוח הזה וכמובן גם אנחנו ילדיו מפחדים וחוששים מאוד ההיסטוריה שלו היא שלפני 5 שנים גם קבעו לו ניתוח למעקפים והוא פסל זאת ואיך שאומרים המזל והכדורים עזרו לו עד לקטע שהוא חטף שוב את ההתקף שהכאב היה עז ולא יכל לסבול אותו אם תוכל לעזור לי במתן תשובות לאבי להגיד לו כמה כדאי לו ואם אפשר גם על איזה בי"ח אתה ממליץ וגם רופא מנתח מודה לך מראש טלי

10/08/2001 | 18:10 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כללית התמותה בניתוחים אלו יכולה להגיע לסביבות 3% - 5% וגבוה יותר אם מדובר בחולים חולים מאוד במחלות אחרות. זה לא מעט אבל תמיד צריך לחשב זאת לעומת סיכוייו ללא ניתוח תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה