אקג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/08/2001 | 01:10 | מאת: יוסי

מבקש לדעת על אתר באינטרנט המסביר פענוח של א.ק.ג בצורה כללית ופשוטה.

01/08/2001 | 19:44 | מאת: ד"ר אילן קיציס

להלן. לא פשוט אבל מעניין http://www-medlib.med.utah.edu/kw/ecg/ecg_outline/index.html

02/08/2001 | 18:12 | מאת: ב.ג.

לכבוד ד''ר אילן קיצייס לפני חודש חשתי צריבה וכאבים בבית החזה ,רופאת המשפחה ביצעה לי 2 בדיקות של א.ק.ג. ואחת הבדיקות הראתה שינויים בא.ק.ג. הרופאה שלחה אותי למפוי לב ,ואקו לב המפוי היה תקין , האם יש צורך לבצע את בדיקת האקו אם המפוי היה תקין ? אני עדיין חשה את הצריבה והכאב בבית החזה בברכה ב.ג.

מנהל פורום קרדיולוגיה