מיוקרדיטיס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/07/2001 | 00:20 | מאת: דן

שלום ל דר קיציס. אילו בדיקות עלי לעשות בכדי לגלות אם יש לי מיוקרדיטיס ? ובכלל אילו בדיקות עלי לעשות בכדי לגלות אם יש לי דלקת בשריר הלב או במסתמים?בכבוד רב.

23/07/2001 | 00:32 | מאת: דן

ועוד שאלה מהם הסימפטומים הידועים למחלות אלו? תודה

23/07/2001 | 23:02 | מאת: דן

למה לא עונים לי?

24/07/2001 | 22:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא עונים לך כיוון ששלחת את הדואר בשעה מאוחרת. ואני, לפעמים, לא עונה מאוחר מאוד. כי יש לי עוד דברים לעשות בחצות. ןלעיננך. למה אתה חושב שיש לך מיוקרדיטיס - מחלה קשה עם הרבה תסמינים ולב כושל - לעיתים אפילו כושל מאוד... ודלקת על המסתמים... אתה לא קצת תקוע עם זה? אם האקו לב תקין - אין לך בעיה במסתמים. מחלה במסתמים ומיוקרדיטיס זה ממש לא אותו דבר. אפילו לא דומה . אולי תספר את הבעיה שלך ואז אפשר יהיה להיות יותר ספציפי. יש המון גוונים למחלות שונות וקשה לתאר ככה, מהר, את כל האפשרויות של המחלות הענקעות האלו תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה