החסרות פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/07/2001 | 09:41 | מאת: משה

שלום דוקטור אני בן 50 , שמתי לב שאחרי יחסי מין , משך כ 4 ימים יש לי הרבה החסרות פעימה . חלק מהחסרות הפעימה ממש חזקות כמו מכה בחזה . האם יש הסבר לקשר ליחסי מין ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש משה

20/07/2001 | 15:05 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא יודע מה זה אוצר. משגל במושגים של אנרגיה זה כמו לעלות שתי קומות או לעשות ספונג'ה בסלון ממוצע.... אחרי ספונג'ה יש לך פעימות מוקדמות? ברצינות -א ני לא יודע אולי כדי לך לעשות אקג ואולי גם הולטר או בדיקת מאמץ. בכל אופן תתחיל עם אקג אצל הרופא המטפל שלך תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה