צינטור לב עם קריו-אבלציה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/10/2009 | 22:10 | מאת: vika

בני-בן 14, במשך שנתיים עבר 4 צינטורים בשיטה "קריו-אבלציה". הצינטור האחרון הייה לפני חודש אבל הוא שוב הרגיש לא טוב- דופק שלו הגיע ל220. אני רוצה לצין שהוא מתאמן בטניס מקצועי. השאלה- האם אמונים גורמים לארועים? ומה לעשות עכשיו-עוד צינטור? איך צינטור משפיע למצב בריאותי בכלל? אני קבר התייאשתית, תעזרו בבקשה. מראש תודה רבה.

11/10/2009 | 17:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך אלינו. פנית לאתר העוסק במחלות לב במבוגרים. עליך לפנות לאתר העוסק בבעיות לב בילדים. יש כזה כאן ב- doctors. אני גם מציע לגשת בלדיקת קרידולוג שביצע את הפעולה - צינתור. בברכה, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה