נשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/05/2000 | 21:20 | מאת: דב שוורץ

שלום רב לכם בהמשך למכתבי אל הפורום ברצוני לשאול חותני נכנס במוצאי שבת לטיפול נמרץ נשימתי עם בעיות נשימה הרופא אמר שיש לו בצקת ראות נשימה לא יציבה עם הפרעות קצב הלב, לחץ דם, כעת הוא מונשם. המצב הנוכחי אם נקח בחשבון את הפעמיים שקיבל בצקת ראות במחלקה כירורגית (החלמה לאחר ניתוח לאחר יציאה מטיפול נמרץ נשימתי מהווה הפעם פעם השלישית וחריפה יותר ברוני לדעת מה הם סיכויי החלמה שלו ? שלום רב דב שוורץ

01/05/2000 | 22:13 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אין שום דרך בעולם שאוכל להתיחס ברצינות לחולה ללא בדיקתו וכל החומר הרפואי שלו - כל אחד שונה ולכל אחד תביעת אצבע משלו. לא ניתן לעשות הכללות. כללית כמובן שהוא סכנה - מישנכנס לעיתים קרובות לבצקת ראות - משהו לא טוב אצלו...אבל זה כל מה שאוכל לומר. תודה

02/05/2000 | 14:01 | מאת: עפר

חולה אסטמה שחלה בדלקת ראות בראה השמאלית(יש צילום) וטופל באנטיביוטיקה זינט ולאחר מכן באודמנטין ועדיין יש שיעול קשה עם ליחה שהובחנה ע"י רופאת המשפחה כברונקיאל אסטמה. יש תור ליום א' הקרוב אצל מומחה ראות אבל בינתיים רוצה לדעת מדוע עדיין יש דלקת לאחר טיפול אנטיביוטיקה ואולי היא לא התאימה לסוג הדלקת ולכן לא הדבירה אותה מודה לכם מראש על תשובתכם

02/05/2000 | 14:01 | מאת: עפר

חולה אסטמה שחלה בדלקת ראות (יש צילום) וטופל באנטיביוטיקה זינט ולאחר מכן באודמנטין ועדיין יש שיעול קשה עם ליחה שהובחנה ע"י רופאת המשפחה כברונקיאל אסטמה. יש תור ליום א' הקרוב אצל מומחה ראות אבל בינתיים רוצה לדעת מדוע עדיין יש דלקת לאחר טיפול אנטיביוטיקה ואולי היא לא התאימה לסוג הדלקת ולכן לא הדבירה אותה מודה לכם מראש על תשובתכם

מנהל פורום קרדיולוגיה