שאלה חשובה מאוד.... בקשר להפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/07/2001 | 00:10 | מאת: דני

כבר קראנו את התלונות האלה..... לא מוצאים בהולטר ולא מוצאים בשום מקום וזה מאוד מציק ומפחיד, אני יודע גם לי יש את זה אני חושב שהפחד של רוב הסובלים הוא דום לב או משהו בסגנון אני למשל הסתדרתי עם הפחד שאני במנוחה.... אבל אני מפחד לרוץ כמו שהייתי לפני למשל אני רץ לפעמים קצת ומפחד להמשיך, השאלה הכי חשובה כדי לשמור על כושר אם אני יכול להמשיך להיות ספורטיבי בלי חס וחלילה לקבל דום לב או נזק כלשהו אני חושב שאני מייצג הרבה שכותבים פה כי זה בעצם הפחד שלהם מניסיון אישי

18/07/2001 | 12:51 | מאת: לימור

או.קיי גם אני סובלת מאותה בעייה... יש לאמא שלי חברה בת 41 כיום ומאז שהיא צעירה היא סובלת מזה אני בת 18 וגם לי זה היה קורה ...עכשיו קצת יותר טוב ב"ה אבל היו תקופות שזה ממש הציק לי והיו פעימות שממש הרגשתי בגרון אחת אחרי השניה או שהרגשתי שהלב שלי עוצר לשבריר שניה וממשיך , כמו מין רפרוף בחזה לכן אם ד"ר קיציס יוכל לענות לנו מה הן ( כל ) הסיבות לדום לב בגיל צעיר ואולי אז נוכל להשוות תודה מקרב לב על הסבלנות !

18/07/2001 | 21:18 | מאת: דני

משום מה שאלתי את השאלה הזאת 3 פעמים.... וד"ר קיציס אף פעם לא עונה עליה

מנהל פורום קרדיולוגיה