פעימות לא סדירות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/07/2001 | 11:08 | מאת: נתן

לד"ר קיציס אני בן 32 ומזה מספר שנים יש לי פעימות מוקדמות בהתחלה זה הופיע לעיתים רחוקות ולאחר מכן זה הופיע לעיתים קרובות ביותר עד היום כמעט כל יום וההרגשה מאד מפחידה. עשיתי ברור קרדילוגי א.ק.ג הולטר מבחן במאמץ הקרדיולוג אומר שזה לא מסוכן וצריך ללמוד לחיות עם זה. האם מספר רב של פעימות מוקדמות ביום ובלילה הם לא מסוכנות ואיזה מספר של פעימות כאלו צריכים להדאיג . חשוב לציין שאני לא לוקח כדורים ומעדיף לא לקחת

12/07/2001 | 11:17 | מאת: ד"ר אילן קיציס

... מה מצאו בהולטר ? נכון, זה לא מסוכן אבל מה אמר הקרדיולוג בקשר לאי הנוחות שלך ? האם המליץ על טיפול סימפטומטי ואם לא למה ? תודה

12/07/2001 | 14:57 | מאת: mir

נתן שלום אני מרשה להיכנס לתחום שלך אני בת 34 ויש לי תופעה כזאת הרבה שנים ו כל הבדיקות לא מראות על התחושה המפחידה והלא נעימה של קפיצה בלב או פרפור כל אחד מגדיר זאת אחרת כבר עשיתי דוקטורט על הנושא ,הרבה תשובות אין חוץ מללמוד לחיות עם זה שכמובן פוגע באיכות החיים,ד"ר קיציס נראה לי מאוד רציני ו מקפיד לענות על כל השאלות אך את התחושה הזאת מי שלא מרגיש לא יודע כמה מפחידה בהצלחה בהמשך אני מטופלת בתרופה וזה לא כל כך עוזר.השבוע אפילו עשו לי אקג והיתה לי כמה קפיצות באותו בוקר והאקג היה מצוין...... זה די מתיש שלא קולטים זאת דרך אגב גם בהולטרים שעשו לי לפחות לא הצליחו לקלוט....גם שהולכים לרופא פתאום לא כואב.לל ותשכנע את הרופא שזה כל כך לא נעים.אז אתה לא לבד בסירה תרגיש טוב

12/07/2001 | 21:20 | מאת: נתן

לד"ר קיציס תודה על תשובתך בהולטר ראו פעימות מוקדמות על חדריות הרופא רצה לטפל בטיפול תרופתי אבל אני סרבתי מכיוון שאני לא לוקח תרופות בכלל פרט לתרופות להורדת חום. אני מסוגל לסבול את התופעה במידה והיא לא מסוכנת ולא יכולה לגרום נזק כלשהוא. האם ישנו טיפול לא תרופתי.

מנהל פורום קרדיולוגיה