תופעת חנק כתוצאה משימוש בכדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/09/2000 | 19:56 | מאת: פישלר מרגלית לחץ דם גבוהה

שלום רב!!! אני סובלת מלחץ דם גבוהה 170\110 רופא המשפחה קבע שננסה להורדו בעזרתם הידועה של כדורים מסוגים שונים עד אשר נמצא את הכדור המתאים. ניסיתי כבר כ10 סוגי כדורים תופעת הלוואי הקבועה במקרה שלי היא חנק שאני מרגישה שנוצר כתוצאה משימוש בכדורים ולראיה כאשר הפסקתי עם הכדורים הפסיקה הבעיה אבל לחץ הדם עלה שאלתי היא ממה כדי לי יותר למות מחנק או מיתר לחץ דם? אגב לפני שבועיים כמעט נחנקתי למוות פיניתי את עצמי למיון בבילינסון שם קבעו שאין לי כלום ושאני אשתה מים כשזה קורה מה שלא מבינה הרופאה בעלת ה-iq האדיר הוא שאני בזמן התופעה לא יכולה להגיע למיים ואני בטח לא מוכנה לקבל את הפתרון המימי כמו כן הציעו לי ללעוס מסטיק משמע לרכוש סוכר ולענינינו מה לעשות על מנת להוריד את לחץ הדם מבלי להחנק???? בברכה פישלר מרגלית

13/09/2000 | 22:03 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא מכיר שיטה טובה להוריד ל"ד גבוה כמו שלך ללא תרופות. ובנוסף יש לך בעיה בלבלוע כדורים. אולי תוכלי למצוא דרך להמיס אותם במים או משהו כזה. וגם אולי תבדקי אצל רופא אאג. אולי יש לך יובש פתולוגי בפה (יש מחלות כאלו). בהחלט בעיה. ל"ד גבוה מאוד לא טוב כי זה מכניס אותך לקבוצת סיכול גבוה למאורעות לבביים או פגיעות אחרות בכלי הדם. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה