פעימות לא סדירות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/07/2001 | 22:30 | מאת: סמדר

שלוםת אני לא יודעת אם עליי לפנות ליעוץ רפואי לכן קודם אשאל את שאלתי ואשמח אם תייעץ לי בעניין קורה לי לפעמים באמצע פעולה שגרתית שאני מרגישה הפרעות קצב ( מעין החסרת פעימה או תחושה של פעימה אחת ארוכה) לפעמים זה יוצר מצב של חולשה נוראית וכבדות בראש , אחרי כמה שניות המצב חוזר לקדמותו . האם אפשר להסביר פחות או יותר על התופעה ואו אם עליי לערוך בדיקות ולאיזה סוג רופא לפנות? תודה

04/07/2001 | 00:48 | מאת: ד"ר אילן קיציס

יש לך כנראה פעימות מוקדמות - ממצא שכיח מאוד ולרוב כלל לא מסוכן. בכל אופן, צריך לתעד את הקצב. אם זה ממש מפריע לך הייתי עושה הולטר לראות מה קורה לדופק במשך יממה שלמה תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה