חזרה לחיים רגילים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/07/2001 | 21:46 | מאת: mir

הייתי מאוד רוצה לדעת האם אי פעם אפסיק להרגיש את התחושה הלא נעימה ומפחידה של הפרפור בלב או שכל אחד מגדיר זאאת אחרתץאני מטופלת בנורמיטן25 פעם ביום לפני כשבוע הייתי קצת חולה ועכשין לפני ווסתת תחושתת הקפיצות באוצמה חזקה ו גם חלשה חוזרת לעיתים מאוד קרובות במשך היום לפעמים אפילו כל עשר דקות ואחרי זמן זה עובר לחודש או יותר וחוזר חלחילה אני כבר 10 שנים עם זה עברתי מלא בדיקות באקו אחרון רשמו אי ספיקה קלה פלוס .מה יהיה אני לא מצליחה ללמוד לחיות עם זה פוגע באיכות חיי יש לי שני ילדים ואנ י רוצה עוד הריון ואני חוששת.אבי נפטר מהתקף בגיל מאוד צעיר.בקיצור זה מייש אותי קצת ראיתי בפורום הרבה אנשים רושמים תחושות דומות קראתי את כולם אך זה לא מנחם מה אתה מציאה? תודות לך

01/07/2001 | 21:59 | מאת: ד"ר אילן קיציס

קשה לי להציע לך משהו ככה מהמותן - ללא בדיקה של כל הנתונים באמת אין לי משהו להציע לך שיפטור אוותך מכל המיחושים מה אומר הקרדיולוג שלך? האם עשית לאחרונה הולטר? סליחה

02/07/2001 | 07:15 | מאת: mir

שלום לך שוב עשיתי מלא הולטרים בבדיוק באותו יום לא היתה תחושה כזאת רק באקו אחרון ראו פרולפס עם אי ספיקה קלה הקרדיולוג טוען שזה בסדר חוץ מהתחושות האלו אני בסדר לא מתעלפת ללא בחילות וכו, אך זה מוריד מאיכות החיים יכול לעבור חודשיים ללא פעם אחת שקופץ לי הלב ופתאום זה מתחיל שבוע רצוף כמה פעמים ביום כמו עכיו לא קשור לשעה בוקר אמצע היום בעבודה ללא מאמץ אני במעקב קרדיולוגי.אין לי דפיקות מהירות רק מדי פעם אחת חזקה אך הקפיצה הזאת או פרפור כזה לא מפסיק להטריד אותי תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה