הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

10/09/2000 | 19:23 | מאת: עדנה

אני בת 65 וסובלת לעיתים קרובות מהפרעות קצב גם בשעות הלילה כמו כן יש לי בעיות בבלוטת הפרא תירואיד ובבלוטת התריס אני מטופלת בכדורי אלטרוקסין 0.05 . המצב מאד לא נעים אך איני מרבה לבקר אצל רופא ןחשבתי שאולי אוכל לקבל עזרה ממך דרך האינטרט.

13/09/2000 | 22:19 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לפני כל עזרה חייבים לאפיין את הפרעות הקצב. "לתפוס אותן על חם". לשם כך עליך לעשות הולטר 24 שעות או אולי 48שעות. ורק אחר כך אפשר יהיה לדון באופן אפקטיבי במה יש לך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה