כאבים בחזה בעת התמתחות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/06/2001 | 17:20 | מאת: דני

אני בן 29 סובל מקרוהן אם זה רלבנתי ועם בעיות לב תורשתיות במשפחה לאחרונה כאשר אני מתמתח אני מרגיש כאב בחזה בצד שמאל ובכלל מעין אי נוחות באיזור צד שמאל גם בגב וגם בחזה . בבדיקות דם אחרונות שביצעתי יש לי טריגליצרידים גבוהים 430+ וקולסטרול גבולי כמו כן יש לי עודף משקל מסוים של כ 8 ק"ג האם יש לי ממה לדאוג ולמי עלי לפנות . כמו כן אם אפנה לרופה משפחה מה עלי לבקש ממנו

27/06/2001 | 20:23 | מאת: ד"ר אילן קיציס

הכאב לא נראה לי מהלב. בקשר להפרעה המטבולית - צריך איזון ותיקון. לך לרופא המשפחה שלך תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה