אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/06/2001 | 22:24 | מאת: gladys

שאלתי לד"ר קיציס שלחתי בטעות לסכנות בטיסה ו היא קשורה לבדיקת אקו לב. האם תוכלו לתקן את הטעות או שאני חייבת לשאול שוב את שאלתי?בתודה gladys

27/06/2001 | 20:28 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא הבנתי כלום - תשאלי שוב תודה

27/06/2001 | 21:24 | מאת: gladys

אתמול עברתי בדיקת אקו לב ואשמח מאד שתדריך אותי מה לעשות באמשך,אני בת 63 ומתופךת ביתר לחץ דם ו בעזרה ל טירוידיה ו לה איפופיזה, לפני כ-3 שנים עברתי ניתוח ראש פתוח כי היה לי גידול מלידה ,שפיר מעל עצבי העיניים ומאז מטופלת ב15 מג' הידרוקוטיזון ליום ו ב-אלטרוקסין 5 פעמים בשבוע 50 מג' ופעמיים 100. תוצאת האקו : HYPERTROPHIC OBSTRUCTIVE CARDIOMYOPATHY SYSTOLIC ANTERIOR MOTION OF ANTERIOR LEAFLET CALCIFIED AORTIC VALVE MILD MITRAL REGURGITATION אם זה רלוואנטי שני הורי היו חולי לב בתודה מראש GLADYS

מנהל פורום קרדיולוגיה