האם באמת?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/06/2001 | 13:00 | מאת: ירדנה

לדר" קייצס האים באמת קיים ד"ר בשם שוורץ או שזה סתם מתלוצץ?

26/06/2001 | 17:10 | מאת: דר' שוורץ

ירדנה שלום רב, אני רופא בכיר במכון לקרדיולוגית-ילדים במרכז הרפואי רמב"ם. מידי פעם נשאלות בפורום זה שאלות שהן בדיוק בתחומי מומחיותי (מומים מולדים, צינתורים טיפוליים, דימות לב עובר, ועוד) ולפיכך אני משתדל לענות בשמחה. אני בהכשרתי גם רופא תעופתי ולכן שמחתי גם על השאלה הרלוונטית בתחום סיכוני הטיסה. בשאלות ספציפיות ניתן לפנות אלי ישירות לדואר האלקטרוני ברמב"ם. [email protected] בברכה, דר' שוורץ

27/06/2001 | 14:22 | מאת: ירדנה

אמרת שגלולות למניעת הריון יכול לגרום להתקף לב בטיסה או אמרת שזה אחד הסיכונים אז אים זה כל כך מסוכן למה מפיצים זאת בבתי מרקחת?

מנהל פורום קרדיולוגיה