שימוש בויאגרה אצל חולי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/09/2000 | 22:27 | מאת: עדי

שלום, אני מוגדר כחולה לב בגלל התקף שהיה לי בגיל 36. היום אני בן 50 ומתפקד ככל האדם, אבל, ניכרת ירידה משמעותית בתיפקוד המיני בחצי שנה האחרונה. השתמשתי בגלולות דראלין 40, פעמיים ביום כ-15 שנה. לאחר היתיעצות עם רופא המשפחה, קיבלתי ממנו אמלצה להחליף את הגלולה ל - נורמיתן 25, פעם ביום ואכן עשיתי זאת. לאחר כחודש לא ניכר שום שיפור ואני די מתושכל. יש לציין שאני עוסק בפעילות גופנית ולאחרונה אף עשיתי בדיקת כושר במאמץ והתוצאות היו טובות. האם אני יכול להשתמש בויאגרה ?

13/09/2000 | 22:24 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני מנוע מלייעץ לך כיוון שאני לא מכיר את הסיפור הרפאוי המלא שלך ולא בדקתי אותך. לך לקרדיולוג שלך ושאל אותו. כללית אין מניע מנטילת ויאגרה אם הלב שלך טוב (וזה נשמע כך) ואם אתה לא נוטל תרופות מקבוצת הניטרטים. לך לקרדיולוג שלך תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה