שעון-מד לחץ דם !!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/06/2001 | 18:15 | מאת: אסנת

שלום רב!אימי סובלת מלחץ דם משתנה וע"מ לווסת אותו עליה למדוד את לחץ דמה מס' פעמים ביום. שאלותי: 1. האם מדי לחץ הדם למפרק היד מדויקים כמו אלו למרפקי היד ? 2. לאחורנה פורסמה המצאה חדשה של מד לחץ דם בצורת שעון שעונדים כביכול על מפרק כף היד. עד כמה הוא אמין, והיכן ניתן לרכוש מכשיר זה? בברכה,

21/06/2001 | 00:45 | מאת: ד"ר אילן קיציס

צריך להשוות אותו פעם למדידה ידנית על יד אחות או רופא 0הכי אמין) ולראות - אם יש התאמה אז הוא אמין תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה