איושה בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/06/2001 | 09:43 | מאת: נגה

ד"ר אילן קיציס שלום, אבקש לדעת מהן דרכי הטיפול באיוושת לב מלידה? הילדה שלי בת חודשיים וחצי ועדין לא טופלה בתודה מראש, נגה

21/06/2001 | 00:49 | מאת: ד"ר אילן קיציס

איוושה היא רק ביטוי למה ששומע הרופא עם הסטוסקופ. יש המון מומים או "מצבים" בהם יש אוושה וכל מצב שונה. לא מטפלים באוושה. מטפלים (אם צריך) במצב או במחלת החולה תודה על תשומת הלב

26/06/2001 | 09:31 | מאת: אבי

שלום אני בן 34 ואני זקוק לתיקון השסתום המיטרלי יש לי לב מוגדל כ 6.5 סמ וצניחה ברמה 4 שנחשבת קשה אני לא מרגיש שום בעיה אני בכושר טוב מאוד (לפי בדיקת מאמץ) שאלתי ? ------------- מי המומחים בארץ מה אחוז ומה הם הסיכונים הכרוכים בניתוח, כמו כן מה העדיפות במיקרה של צורך בניתוח : דרך בית החזה או חיתוך מהצד(מתחת לבית השחי) יתרונות וחסרונות

מנהל פורום קרדיולוגיה