השלכות של מוקד אקוגני

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/06/2001 | 09:51 | מאת: טלי

ד"ר קיציס בוקר טוב יש לי תינוק בן חודש וחצי ובעקבות מוקד אקוגני שהתגלה במהלך ההריון נשלחנו לקרדיולוג. ברצוני לשאול מה ההשלכות ששל הממצא הנ"ל ,למה הוא יכול לגרום? מדוע בתקופת ההריון לא יחסו לממצא הזה חשיבות וכעת אנחנו נשלחים לקרדיולוג? האם המוקד האקוגני גורם למומים בלב? אני מצטערת על כל השאלות,המצב הזה מאוד מלחיץ אותי ולא נותן לי מנוחה,על כן אבקש את תשובתך במהרה. תודה טלי

19/06/2001 | 22:38 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא יודע.דיולוג ילדים - המומחיות שלהם היא גם אקו לב עוברי סליחה

21/06/2001 | 09:03 | מאת: דר' שוורץ

אין צורך לדאוג. נא עייני בתשובות קודמות שלי על נושא זה בדיוק מעל דפי פורום זה. השתמשי במחולל החיפוש היעיל של האתר. בברכה, דר' שוורץ, קרדיולוג-ילדים, רמב"ם.

מנהל פורום קרדיולוגיה