כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/09/2000 | 17:07 | מאת: משה אינשטיין

שלום! תקופה ארוכה הנני סובל מכאבים חזקים בחזה המלווים בשיתוק יד שמאל והרגשה של חנק בצוואר. רופא המשפחה שלח אותי לסידרת בדיקות שכללו א.ק.ג , מבחן מאמץ, ואקו לב. כל הבדיקות יצאו תקינות, המסקנה שלו הייתה שאלה כאבי שרירים בבית החזה והציע לי משככי כאבים , הבעיה שאני סובל מתופעה זו כבר חצי שנה ודי נמאס לי לחיות על כדורים. אני מקווה שלמישהו יש פיתרון עבורי. בתודה משה.

13/09/2000 | 22:30 | מאת: ד"ר אילן קיציס

מבחן הזמן והבדיקות מראות ככל הנראה שזה לא מהלב. אולי תנסה (בהתייעצות עם הרופא שלך) להפסיק את הכדורים ולראות מה קורה... תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה