שינוי לטובה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/06/2001 | 13:10 | מאת: דן

שלום ד"ר אני בן 27 ואני סובל מבעיות של מן הרגשת פרפור בבית החזה שגם באה לידי ביטוי בדופק. אני סובל מהדבר הזה כבר הרבה שנים ( כ 7 שנים) לפעמים בצורה חזקה ולפעמים בצורה חלשה. לאחר בדיקות מקיפות נאמר לי שאין לי שום בעיה ,הכוונה לכך שאין בעיה מסכנת כמובן. לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה הפסקתי לאכול חומוס (פשוט חומוס) שהוא אחד מהמזונות האהובים עלי והבעיה נעלמה באופן מוחלט ממש כך,(בהתחלה היה שיפור משמעותי עד להעלמות). האם יש לדבר הזה הסבר הגיוני אם כן מהו מה יש בחומוס (כלומר להתיחס לעניין האלרגיה אם קיים) אני פשוט מופתע מהעיניין הזה.

17/06/2001 | 21:53 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא מוכר לי. באמת. האם אתה מוכן לוותר על חומוס? אם כן העינין פשוט. כללית לא נראה שזה מהלב. תודה

17/06/2001 | 23:45 | מאת: דן

האם יכול להיות שמדובר בגזים ,כלומר האם גזים משפעים על הדופק

מנהל פורום קרדיולוגיה