דופק לא סדיר למתח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/06/2001 | 21:24 | מאת: שירי

שלום רציתי בבקשה לשאול אם יתכן שמתח ואי שקט יכולים לגרום להחסרות פעימה? תודה מראש !!!!!!!!

14/06/2001 | 11:50 | מאת: ירדנה

אני לא ד" קייצס אומנם אבל אני נמצאת במתח מאז שאני זוכרת את עצמי כרגע אני בת 30 וההפרעת קצב הגיעה לי בגיל 27 מאז חיי השתנו זה ממש מפריע לנהל חיים עם הפרעת קצב כי את מרגישה את זה וזה פחד מוות איזה סוג של הפרעה יש לך אשמח לשמוע פרטים שלעוד משהו יש ?

17/06/2001 | 11:08 | מאת: שירי

היי ירדנה אני לא יודעת בוודאות אם אני באמת סובלת מהפרעות קצב כי שעשיתי בדיקות אמרו שאין כלום ואפילו לא דפיקה אחת שהיא לא בסדר אבל אני מרגישה הרבה פעמים החסרות פעימה כאלה שגורמות לי להשתעל בגלל שאני מרגישה את זה בגרון ,לפעמים זה לא נורא ולפעמים ממש קשה לי לנשום שזה קורה זה עוצר אותי וזה יכול להיות כמה פעימות ברצף או פעימה אחת . זה מה שאני יכולה להגיד , אם עזרתי לך אני שמחה :-) אז תחזרי לי תשובה מה דעתך , תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה