הפרעות קצב או מה זה?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/07/2008 | 07:47 | מאת: אסתי

צר לי התור לרופא הוא רק בעוד שבועיים, האם עלי למהר וללכת לרופא פרטי? התוצאות של ההולטר הינן: הקצב הבסיסי: קצב סינוס מהירות מינימלית: 44 מהירות מקסימאילית: 141 מהירות ממוצעת: 69 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו VPC'S בתדירות של 10-44 לשעה, בפיזור הומוגני ביממה. משני מוקדים. חלקם FUSION BEATS. בנוסף בשעה 08:53 נצפה קטע של ביגמניה חדרית (עמ' 8). נצפו 5 זוגות VPC'S ,לדוגמא:עמ' 6. בשעה 05:49 נצפה קטע NONSUSTAINED SHORT V.T בן 3 פעימות (עמ' 5). הפרעות קצב חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 50 APC'S במשך הבדיקה . בפיזור הומוגני ביממה. בשעה 12:26 נצפה קטע של NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA בן 4 פעימות ,עמ' 8. הפרעות הולכה: לא נצפו. שינויים משמעותיים בקטע st: to rule pTO RULE OUT LEFT VENTRICULAR HYPERTROPHY BY ECG תלונות הנבדק: דפיקות לב.אודה לך אם תענה בטובך.

06/07/2008 | 23:05 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לשאלתך: אני מאוד ממליץ לגשת לבדיקת רופא קרדיולוג בהקדם ואף במידת הצורך ניתן לגשת לבדיקה במחקלה לרפואה דחופה (חדר מיון) הקרובה לאיזור מגוריך. בכבוד רב, דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה