MVP

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/06/2001 | 18:38 | מאת: א.

מהו MVP, ומה השלכותיו?

14/06/2001 | 22:43 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בעברית זאת "צניחה של אחד או שני עלי המסתם המיטראלי" - ראי תכתובת רבה בנושא בעמודים קודמים. כללית זה יכול להיות רק "מצב" ללא כל משמעות וחיים עד 120. או לחליפין יכולה להיות מחלה לא קלה עם אי ספיקה של המסתם שאפילו מצריכה ניתוח - ובאמצע יש את כל הספקטרום. לכי לקרדיולוג עם תשובת אקו לב. את גם מוזמנת למרפאת מסתמים באיכילוב (אני) את יכולה להתקשר לטל' 6974624 להזמין תור תודה על תשומת הלב

14/06/2001 | 22:46 | מאת: א.

תודה על תשובתך. אני חברת קופת חולים כללית. האם יש צורך בטופס 17?

מנהל פורום קרדיולוגיה