דום לב - מום מולד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/09/2000 | 20:22 | מאת: לימור.ש

האם דום לב אצל צעירים יכול לקרות ממום מלידה שלא גילו <? תודה מראש!

11/09/2000 | 18:21 | מאת: חייבת תשובה

אנא ענו לי בבקשה על שאלתי האחרונה ! אודה לכם מאוד אם תענו ..... האם דום לב אצל צעירים יכול ליגרם עקב מום מולד? האם קורה מצב שלא מגלים מומים מלידה עד גיל הנעורים או הבגרות?

13/09/2000 | 22:36 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן יש מחלות היכולות לבוא לידי ביטוי ראשון על ידי דום לב. הרבה מאוד מומים מולדים לא, אך חלק קטן כן. לכי לקרדיולוג וצייני בפניו בדיוק מה השאלה, למי זה קרה ובאיזה נסיבות. הפרטים פה ממש חשובים. וגם בדיקת אקג, בדיקה פיזיקלית, ואולי אקו לב ו/או בדיקות אחרות לפימהצורך. וגם פרטים על המשפחה מאוד חשובים. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה