לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/06/2001 | 10:49 | מאת: אירניקה

לפני כחצי כשבעה חודשים כתבה אודטה דנין על מחדשון הורמון גדילה באבקה. אני לוקחת אבקה זו כבר חצי שנה ומזה כשלושה חודשים גיליתי שלחץ הדם ירד משמעותית. כיום אני לוקחת מינון פחות של התרופה בה אני משתמשת OCSAR. במקום 50 מיליגרם רק 25 מיליגרם ליום. אני ראשית משתפת אתכם בידע ובנסיון שלי. שנית שאלתי היא מה דעתכם על עובדות אלה. אני בודקת במכשיר דיגיטלי בבית לעיתים קרובות ואותן תוצאות.כמוכן אשמח לקבל מידע נוסף הן אודות התרופה אותה אני לוקחת נגד לחץ הדם.

05/06/2001 | 00:55 | מאת: ד"ר אילן קיציס

סביר להניח שאין לך בעית לחץ דם משמעותית. זאת דעתי. אולי אני טועה. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה