לחץ וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/05/2001 | 02:20 | מאת: ארבין

שאלתי? אני בחור בן 29 סובל מלחצים וכאבים בחזה כבר בערך 3 חודשים הלחצים והכאב בחזה הם כל יום ללא קשר למאמץ. ליפעמים ההתקפים מלווים במין לחץ בתוך הגרון . עשיתי בדיקות ארגומטריה ואקו שיצאו תקינות בחדר מיון עשו לי אקג שיצה תקין וcpk תקין בדיקות דם שרלוונטיות ללב יצאו 100% תקינות לחץ דם אצלי אופטימלי 70\120 אני פשוט חי בחרדה שאולי זה בכל זאת בא מהלב אנא ממך איזה עוד בדיקות עלי לעשות כדי לישלול לחלוטין מחלת לב.? אני מודה לך מראש על תשובתך . תודה לך דוקטור קיציס...

29/05/2001 | 07:29 | מאת: ד"ר קיציס מנהל הפורום

לפי מה שאתה אמרת, עשית כבר את הבדיקות החשובות - ואין לך מחלת לב. מה עוד אפשר לעשות על מנת להרגיע אותך ? אולי אתה צריך טיפול לחרדה ? תחשוב על זה. בכל אופן אני לא יכול לייעץ לך כל כך טוב בהתכתבות. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה