לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/05/2001 | 08:46 | מאת: רונן

שלום שמי רונן ויש לי שאלה לגביי לב אני בן 27 ואני רקדן לפני כמה ימים הייתי באיזה מועדון ורקדתי פתאום הרגשתי תקירות ממש חזקות בלב ולא הלכתי להיבדק הכאבים עדיין ממשיכים אבל לא כמו בפעם הראשונה אפילו התחיל לכאוב לי מצד שמאל לטבור ויש לי קצת תקירות בבית השחי אני מבקש אם אפשר כמה שיותר מהר לחזור אליי באימייל או להפנות אותי למישהו שמבין תודה רונן

26/05/2001 | 23:17 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני מניחח שאם אתה מודאג עליך להבדק על ידי רופא אמיתי (לא וירטואלי). בכל אופן, כאבים בחזה לאנשים צעירים כמוך, במסגרת מאמץ (לרוב9 נובעים מבעיות שלא קשורות ללב - לדוגמא, שרירים, חוליות, כרומים שונים, צלעות וכו' וכו'. אבל אני ממש לא יכול להיות בטוח תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה