paf

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/05/2001 | 17:52 | מאת: dan

ד"ר שלום רב שאלתי כמה פעמים ולא נעניתי -כנראה בגלל טעות שלי בכל אופן אני בן 32 שוקל 117 לפני 3 שנים היה לי paf והגעתי לבי"ח חולים לטיפול ב-cardoral \cordaronאו משהו דומה יש לי הפרעות קצב קשות מאוד כוללות מחנק קשה ושיעול חזק כשזה קורה בא לי למות וזו אינה מליצה הקרדיולוג שלי ביצע כמה בדיקות כמו stress וגם אקו לב עד כמה שזכור לי הרוב היה תקין הוא לא מסביר ורק צורח שעלי לרזות בפעם הבאה שיהיה לי paf ואם לא אגיע בזמן ירדימו אותי למכת -חשמל אני חושב שלא אעמוד בזה מה לעשות ענה לי בבקשה בפירוט רב ככל האפשר בתודה מראש -דן המיואש.

21/05/2001 | 21:56 | מאת: adi

דן, אני לא מומחית לקרדיולוגיה, אבל מתמודדת עם בעיות משקל (יתר) מגיל 12 (אני צעירה ממך בשלוש שנים) ואוכל להציע לך מספר טיפים: 1. תנסה לעיין גם בפורום התזונה והדיאטה באתר זה. 2. עד אז אתן לך מס' טיפים שיכולים לעזור: א. רשום כל מה שאתה אוכל!!!! זה מעצבן, אבל גורם לך למצב של שליטה על מה שאתה מכניס לפה!!!! ב. במידת היכולת שלך (שאל את הקרדיולוג שלך לפני כן) עסוק והתמד בפעילות גופנית שאתה אוהב. ג. העדף מוצרים הדלים בסוכר ובשומן על פני אלו העשירים בהם. ד. זהה קשיים (איזה חלק של היום יותר קשה, אילו מאכלים). ה. לכל מטרה ארוכת טווח, יש מטרות ביניים. זכור זאת!!!!! ו. חשוב שתלך לדיאטנית / קבוצת תמיכה. 3. תחשוב חיובי. תמיד עוזר. עדי

22/05/2001 | 22:22 | מאת: ד"ר אילן קיציס

האם יש לך גם יתר לחץ דם? וכן, זה חשוב לרזות (ואני יודע שזה מאוד קשה). איזה טיפול את מקבלת ? יש תרופות מאוד יעילות למנוע PAF. האם היה לך התקף אחד בודד או יותר ? אולי תלכי לקבל חוות דעת מקרדיולוג אחר.. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה