הקשר בין שימוש בסמים קלים ללב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/05/2001 | 19:49 | מאת: לילך

שלום רב. אני מעשנת מזה חמש שנים גראס, לא בכמויות וסובלת מצניחת מסתם בלב. לעיתים אני חשה דפיקות בלב חזקות מאוד, גם בזמן העישון וגם בזמן מנוחה. שאלתי היא האם השימוש בסמים יכולים לגרום נזק ללב, לאור הבעיה שיש לי? על מה מאותתות דפיקות הלב החזקות, שלעיתים מלווה בקושי לנשום.. תודה.

21/05/2001 | 14:21 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אולי זה לא יזיק ישירות ללב אבל דופק מהיר זה יכול לעשות לך וההרגשה לא טובה. חוץ מזה גראס ... וכל מה שתגידי לי על "עלה ירוק" וכו' וכו' אלו רק תירוצים לכך שמעשנים סמים - וזה לא טוב. נקודה. תחשבי על זה

מנהל פורום קרדיולוגיה