פעימה מוקדמת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/05/2001 | 11:55 | מאת: ניב

דוקטור שלום, לעיתים אני חש פעימות מוקדמות בזמן מנוחה,עשיתי בדיקת הולטר וארגומטריה, לא ניצפו הפרעות קצב בזמן הבדיקות. למרות זאת אני נלחץ לפעמים כשאני חש בזאת,נכנס לחרדה שמאיצה את הדופק ואני נרגע לאחר מספר דקות. האם יש סכנה בתופעה הנ"ל והאם מומלץ לטפל בסימפטום בצורה שונה? תודה מראש על תשובתך.

21/05/2001 | 14:39 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אפשר לטפל בתסמינים אלו אבל הרבה יותר חשוב להגיע לאבחנה מדוייקת... אולי עוד הולטר וגם LOOP RECORDER... לכי לקרדיולוג שלך תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה