ויברציות פתאומיות באיזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/05/2001 | 17:44 | מאת: עידו

אני בחור בריא בן 24 . מדי כמה שבועות תוקפות אותי למשך מספר שניות מעין ויברציות מהירות באיזור הלב תוך כדי הרגשת צורך להשתעלות קלה וכן הנשימה מופרעת במקצת. כאמור התופעה חולפת לאחר כמה שניות. האם התופעה מוכרת? האם יש צורך לפנות לבדיקה? אודה לך מאוד על התשובה

17/05/2001 | 21:45 | מאת: ד"ר אילן קיציס

יש המון סוגי מיחושים ותיאורים של תלונות סובייקטיביות. זה לא בהכרח מהלב ואלו לא בהכרח תלונות המבטאות מצב של מחלה יתר מכך לא יכול להגיד לך. לך לרופא שלך.. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה