בדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/05/2001 | 11:05 | מאת: בן

ד"ר קיציס שלום אני בן 29 ולפני כשבוע ביצעתי בדיקת מאמץ על גבי משטח הליכה עקב כאבים בחזה. תוצאות הבדיקה היו תקינות 98% דופק ןכושר גופני טוב. במהלך הבדיקה חשתי תחושת בחילה (רצון להקיא) למשך מספר שניות שנעלמה וחזרה פעם נוספת לעוד מספר שניות. לא אמרתי זאת לרופא כיוון שחשבתי שזה לא רלוונטי וכעת הנני מותרד (ורוצה לדעת) האם בכל זאת תחושה זו מצביעה על אזו שהיא בעיה. ברצוני לציין כי לפני הבדיקה התרגשתי מאד. תודה מראש על תשובתך

17/05/2001 | 21:52 | מאת: ד"ר אילן קיציס

תחושה בחילה במאמץ מאוד שכיחה במיוחד לבעלי כושר נמוך או לא מספיק ביחס לדרגת המאמץ המבוצעת... אל תדאג

מנהל פורום קרדיולוגיה