לחץ וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/05/2001 | 23:34 | מאת: מיכאל

שלום דר קיציס אני בן 29 לאחרונה כ2 חודשים אני סובל מלחצים בחזה לחצים עזים. לעיטים הלחץ מלווה בצביטות והקרנה של הכאבים לגב ולידיים כולל תחושה מוזרה של העצבעות ביד שמאל. כמו כן כאשר אני נוגע באזור אמצע החזה יש כאבים בדיקת אקו ובדיקת מאמץ תקינים וגם אקג תקין אני חי בחרדה אולי בכל זאת זה בא מהלב? בבקשה תענה לי. תודה.....

12/05/2001 | 18:18 | מאת: adi

מיכאל, תשמע, הכי טוב כשאתה בהתקף של כאבים כאלה, תירגע ותיגש למיון. מה יכול להיות? עדי

12/05/2001 | 22:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס

על פניו זה נראה שלא מדובר במיחושים שמקורם בלב. תלונות כאלו מאוד שכיחות ולרוב הן לא מסמנות מחלה ספציפית. מאידך הכל יכול להיות הייתי מנסה ניאורולוג במחשבה של הפרעה בעצבים הפריפריים... תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה