פעימות מוקדמות והקשר לעקירת שיני בינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/05/2024 | 13:12 | מאת: Lin

היי מכיוון שיש לי פעימות מוקדמות מדי יום כבר שנתיים וחצי אני צריכה לבצע עקירות שיני בינה עם חורים בהן בבית חולים ולא במרפאה רגילה בגלל ענין הפעימות מוקדמות. לב תקין מבחינה מבנית. ובדיקות תקינות למעט פעימות מוקדמות ברצף מדי פעם. יש לי בממוצע 500 -800 פעימות מוקדמות מדי יום. לב תקין מבחינה מבנית למעט דלף מזערי. צילום חזה תקין וגם אקו לב במאמץ תקין למעט ICRBBB ופעימות מוקדמות בודדות בהתאוששות זה מצריך לדעתך שהעקירת שיני בינה תעשה בבית חולים כדי להיות קרוב למכשיר דפיברילטור?

אני חושבת שבמקרים שבהם יש ספק, אין רע מבחירה בדרך הזהירה. אם הרופאים מרגישים נוח לבצע את העקירה במקום שבו יש גיבוי רפואי של מרדימים וקרדיולוגים, כדאי לשמוע בעצתם

מנהל פורום קרדיולוגיה