כאב חד בחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/04/2024 | 08:59 | מאת: אנונימית

אני בת 27. השתמשתי במטרפה ידנית וכצפוי התעייפה לי מעט היד אך בהמשך הרגשתי גם כאב חד/מכווץ בצד שמאל בחזה. עברו כמה שעות ועדיין כואב לי בנשימה עמוקה, התכופפות או הימתחות ובכלל שינויי תנוחה. שכבתי לנוח ומיד לאחר השכיבה הכאב התחזק מאוד למספר שניות והרגשתי כמו זרמים של כאב לצד שמאל בצוואר. הכאב החמור ביותר מורגש בזמן שכיבה על צד שמאל, זה מחייב אותי לשנות תנוחה כי הכאב בלתי נסבל. ייתכן שזה נגרם כתוצאה מהמאמץ או שזה קשור ללב?

נשמע שזה קשור בסבירות גבוהה מאוד למאמץ שעשית עם היד. מקווה שאת מרגישה טוב יותר כעת.

מנהל פורום קרדיולוגיה