האם הורמונים של גיל המעבר יכולים להוביל לפרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/03/2024 | 09:03 | מאת: מיכל

אני בת 57. לפני כשנה וחצי התחלתי לקחת אביאנה בעקבות תופעות מתמשכות של גיל המעבר ובעיקר גלי חום ובעיות שינה. לפני כחודשיים אובחן אצלי פרפור פרוזדורים. האם ייתכן שהאביאנה גרמה לכך ןהאם כדאי להפסיק לקחת אותה?

הורמונים של גיל המעבר נמצאו בקורלציה להופעה של פרפור פרוזדורים. יחד עם זאת, לא בטוח שהפסקת הטיפול תגרום להעלמות הפרפור. כדאי להוועץ בקרדיולוג המטפל לפני כל שינוי טיפולי שיכול להשפיע בצורה משמעותית על איכות החיים

מנהל פורום קרדיולוגיה