תחושה מוזרה בחזה בקימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/03/2024 | 01:03 | מאת: דן

שלום דוקטור לאחרונה קורה לי שכשאני בשירותים וקם מהאסלה אני מרגיש פעימות לב חזקות ואיטיות בחזה לפעמים זה אפילו קצת כואב זה קורה לי לפעמים גם כשאני קם מהמיטה בפתאומיות וגם כשאני לפני סקס זה מאוד מטריד אותי עשיתי הולטר ואקו לב ונראה שהכל תקין יש לך כיוון בשבילי מה ניתן לעשות? זה מגיע מהלב כי באותו רגע שאני קם אז הלב מתחיל לפעום מאוד חזק ולאט ל15-30 שניות ואז זה נרגע ועובר

בדיקת ההולטר אק"ג אמורה לתת מענה לשאלה שלך. האם בזמן שהיית מחובר למכשיר הרגשת את אותה ההרגשה? אם כן, נסה להזכר באיזו שעה ובקש מהרופא שיתסכל היטב בבדיקה ויגיד מה היה קצב הלב באותו זמן. ייתכן שלא תמצא שום הפרעה בקצב, ואז ניתן להניח שמדובר בפעימות רגילות שמורגשות לסירוגין. בכל אופן יש לגשת לרופא שיתרשם מכלל ההיסטוריה הרפואית מהבדיקה הגופנית ומתרשים האק"ג הבסיסי.

מנהל פורום קרדיולוגיה