טאכיקרדיה בהריון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/02/2024 | 21:24 | מאת: שיר

כרגע בהריון שבוע 22 יש לי דופק מהיר מאוד , לאחר פעילות קלה אני מרגישה תחושת סחרחורת לפעמים גם כשאני נחה אני מרגישה דופק מהיר מאוד ,כשאני מודדת במרפאה- באזור ה110-120, לפעמים גם 130 עשיתי הולטר לב והתוצאה יצאה דופק בין81-155 ממוצע 102 בנוסף מצוין: ארועים ממקור חדרי נצפה קטע T.V Sustained Non בן 14 פעימות ובמהירות של 145 פעימות לדקה, האם זה מסוכן??

02/03/2024 | 21:04 | מאת: שיר

בנוסף מצוין מספר ארועי טכיקרדיה 706 הארוך ביותר 5680 פעימות האם בדיקה כזו תקינה?

כדאי לגשת להבדק אצל קרדיולוג. אמנם הדופק הבסיסי מעט עולה בהריון אבל לפי תשובת ההולטר שצירפת יש גם הפרעות קצב הדורשות התייחסות.

מנהל פורום קרדיולוגיה