תחושת "רטט" באזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/02/2024 | 11:32 | מאת: אלונה

שלום, אני בת 64. ב-3 הימים האחרונים חשה ברוב שעות היום מעין רטט קל באזור הלב. הרגשתי הכללית טובה ואני ממשיכה בסדר היום כרגיל. עד כה לא סבלתי מבעיות לב ואני בריאה בסה"כ (מטופלת רק בתרופה להפחתת כולסטרול). מה דעתך על הסיבה לתופעה שתיארתי והאם צריך לעשות משהו בקשר לכך ? תודה, אלונה

כדאי לגשת לרופא, לתאר את התופעה ולהשלים לכל הפחות בדיקת אק"ג. לעיתים הפרעת קצב כדוגמת פרפור פרוזדורים/טכיקרדיה ממקור עלייתי יכולה להתייצג כך. אם בדיקת האקג תקינה והתופעה ממשיכה, ייתכן שתופני לבדיקות נוספות כמו הולטר אקג ו/או אקו לב.

מנהל פורום קרדיולוגיה