חשש להתקף לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/05/2001 | 18:37 | מאת: אהרון

בס"ד חולה בן 54, לאחר מעקפים והתקף לב. אבקש לדעת בבדיקת דם שנעשתה במטרה לוודא האם החולה עבר התקף לב. האנזימים= איזה מושגים עלינו לראות בתוצאות בדיקת הדם ? ובאילו ערכים אמור להיות חשש להתקף לב ?

06/05/2001 | 19:29 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בהתקף לה האנזימים עולי0ם רק בשלב החריף של האוטם. אחר כך הם יורדים תודה על תשומת הלב

06/05/2001 | 22:13 | מאת: אהרון

תודה.

08/05/2001 | 00:03 | מאת: יואל

לרופא - ד"ר קיציס האם עליה באנזימים מצביעה על בעית לב כמו חשש להתקף, או שגם מאמץ גופני יכול להביא עליה באנזימים. מה רמת האינזימים הנורמאלית ומאיזה רמה ניתן לומר שיש חשש לבעיה לבבית. תודה יואל

מנהל פורום קרדיולוגיה