כאבי דקירה פועמים בלב בשינוי תנוחה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/02/2024 | 01:04 | מאת: דני

שלום כבר תקופה שיש לי כאבים פועמים ודוקרים בחזה כמה שניות ברגע שאני קם מהמיטה או מהאסלה בשירותים הכאב כמו לחץ כזה כיאילו הלב מתקשה להזרים דם ויש גם פעימות חזקות באותו רגע עד שזה עובר אקו תקין אבל זה ממש מפריע לי ומרגיש שמחמיר עם הזמן יש דרך שניתן לבדוק ולשלול משהו לבבי?

הכאבים שאתה מתאר אינם בהכרח קשורים ללב. הייתי מציעה להתחיל בבדיקת רופא משפחה, שאני מניחה שיש בידיו את כל המידע הרפואי כולל הגיל, מחלות הרקע והטיפול התרופתי. בהתאם הוא יוכל לקבל החלטה האם יש צורך בבדיקות דם. במידה שיחשוב שמקור הכאב הוא בכל זאת לבבי, אפשר לעשות בדיקות נוספות כמו הולטר אק"ג ו/או בדיקות הדמיה אחרות.

24/02/2024 | 14:06 | מאת: דני

תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה