ממצא באאורטה. בת 60.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/01/2024 | 15:08 | מאת: נאוה

שלום, אני במעקב מזה 13 שנים עקב דפיקות לב VPBS. לא נוטלת תרופות. בביקור האחרון לאחר אקו לב, הרופא אומר: "…אי ספיקה מיטרלית קלה, אי ספיקה טריקוספידלית מינימלית, אין עדות ליתר לחץ דם ריאתי. ממצא אקוגני מובילי באאורטה באורך 9 ממ מוחבר לאאורטה מעל מסתם אאורטלי. מתאים לפיברואלסטומה" בע"פ הסביר לי שיש בליטה קטנה באאורטה (שלא נצפתה בביקור הקודם לפני 10 חודשים). רשם אספירין 1 ביום כל יום. מציינת שיש לי בעיה לקחת כדורים… לוקחת אקמול פעם באף פעם. שאלתי היא אם לפי הנ"ל האם נשמע שבאמת עלי לקחת אספירין? מה הסיכונים? תודה מראש, נאוה

כדאי לגשת למומחה באקו ומחלות מסתמיות שיעיין בסרטי הדמיית האקו הנוכחי + הקודם ויחווה את דעתו.

08/02/2024 | 10:41 | מאת: נאוה

שלום, יש אפשרות להמלצה על רופא/ה מומחה באקו ומחלות מסתמיות ? לא מצאתי מישהו מומחה ב-2 התחומים. אודה להמלצה.

מנהל פורום קרדיולוגיה