דופק במנוחההההההההה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/01/2024 | 12:37 | מאת: אביב

שלום ד"ר אני בן 29 כרגע לא מתאמן ולא מעשן אני אדם חרדתי שנוטל כדורים(ויפאקס) לחרדה ומתחתן עוד שבוע בעקבות כך ב31.12.21 עשיתי בירור אצל קרדיולוג הוא עשה לי אקג ארגונומטריה ואקו לב והכול יצא תקין רק שאני לא כל כך בכושר. אישתי כבר כמה ימים עם קורונה ואתמול 10.1.24 בערב התחלתי להרגיש ממש לא טוב וזה הלחיץ אותי עשיתי בדיקה ואני שלילי ופה השאלה שלי נכנסתי ללחץ וקפצה לי התראה בשעון apple watch שהדופק שלי במנוחה במשך 10 דקות היה 120 אני רק אגיד שאין לי שום בעיות לב ולא במשפחה וברגיל וביום יום לאורך שנים הדופק שלי במנוחה בממוצע הוא 70 השאלה שלי האם האק״ג ששלחתי לך לא תקין? יש שם הפרעת קצב שתגרום להתקף לב או דום לב או רק הדופק גבוה שם בגלל החרדה אנא בבקשה תגיד לי מה לעשות כי קרדיולוג יש רק עוד חצי שנה בקופה ואני רוצה להוריד את הלחץ לפני החתונה קובץ אק״ג שעשו לי יום אחרי בבוקר שגם הייתי בלחץ שיראו משהו: https://postimg.cc/67Btf5TW

על פניו נראה שכל הארוע היה דופק מהיר משני להתרגשות ו/או למחלה זיהומית כלשהי ולא ביטוי של הפרעת קצב משמעותית. מזל טוב על החתונה החלמה מהירה.

מנהל פורום קרדיולוגיה