פיענוח הולטר 12 חיבורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/01/2024 | 15:07 | מאת: TAW

שלום בן 48 , מטופל בקרדולוק 1.25 בגלל פעימות מוקדמות שהיו לי מלפני שנה וחצי לפני שנורדתי במשקל ועשיתי ספורט היום אני אחרי נורדת 50 ק"ג ועושה ספורט ועדיין לוקח קרדילוק 1.25 , עשיתי לאחרונה הולטר 12 חיבורים כמעקב ולהלן התוצאות מינימום : 52 מקסימום: 112 מנוחנ: 67 משך מדידה: 19 דעות ו 20 דקות הפרעות על חדריות: 59 סה"כ PVCS - 542 COUPLES : 3 סיכום : during sleep-time we saw first degree av block and occaional droped beats due to whnkebach without significant resulting pausces. התוצאות מדיאיגות אותי מאוד, אודה לתשובתך אציין שבתקופה האחרונה חש לחץ ודאגה כללית גם כם כל עם ישראל וגם היו לי בעיות משפחתיות

יש עדיין מעט פעימות מוקדמות, אבל אפשר אולי לעשות ניסיון של הפסקת הקרדילוק ולבחון מה אתה מרגיש. מציעה להתייעץ עם מומחה בהפרעות קצב פנים אל פנים לפני קבלת החלטה בכל אופן

מנהל פורום קרדיולוגיה