התכווצות שרירים בחזה בלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

31/12/2023 | 00:40 | מאת: Nem

שלום,קורה לי הרבה לאחרונה שבאמצע הלילה ולפני שאני קם בבוקר אני מרגיש כמו התכווצות שרירים בצד שמאל של החזה וגם לפעמים במקביל לגב וזה לפעמים כואב שקצת קשה לזוז אני לא יודע למה זה קשור אולי בגלל האימונים שאני עושה או בגלל מאמץ כלשהו אבל אני לא חושב שזה ממש קשור לזה אשמח לתשובה

על פניו הכאבים שאתה מתאר לא נשמעים ממקור לבבי, אולם יהיה בלתי אפשרי לקבוע זאת מבלי להכיר את המצב הרפואי, הגיל, ההיסטוריה המשפחתית, בדיקות הדם ותרשים האקג. ממליצה לפנות לבדיקה אצל רופא.ת המשפחה

01/01/2024 | 17:28 | מאת: 111111

אני בן 16 ללא מחלות רקע או משהו תודה על התגובה🙏

מנהל פורום קרדיולוגיה