דפיקות לב מתגברות לפני שינה ורטט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

17/12/2023 | 16:38 | מאת: אלינה

שלום בתחילת המלחמה התחלתי להרגיש התקפי חרדה לפני 3 שבועות התחלתי להרגיש רטט ברגליים שבועיים עכשיו על לוריבן די עוזר אמרו לי שזה מחרדות עכשיו לפני שינה אני מרגישה דפיקות לב מהירות וכאילו אני מודראגת לא יודעת עם לקרוא חרדה ועוד פעם מרגישה רטט בגוף ביצעתי אקג ואקו לב במאמץ שיצא תקין פרט שהיה קצת לחץ דם גבוהה יש לי בעיה בבלוטס התריס שמאוזנת אבל נו אותי לרופא של בלוטת הטריס וכולם אומרים לי שזה מחרדה האם יתכן שמדובר בחרדה ? התחלתי לינטול רסטלין

דפיקות לב מהירות יכולות להיות ביטוי של חרדה או הפרעה אמיתית בקצב הלב. כדאי לגשת לרופא המשפחה, והוא יוכל להמליץ על המשך בירור או שאם יתרשם מחרדה בלבד, יתן טיפול תרופתי תואם וארוך טווח.

מנהל פורום קרדיולוגיה