דפיקות לב מהירות בתקופות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/12/2023 | 17:58 | מאת: רינה

ברקע פיברו סובלת מתקופות של דופק מהיר שעולה לפעמים סתם ככה יכולה להתעורר באמצע הלילה עם גופק מהיר וגלי חום, במנוחה קופץ פתאום, עכשיו גם בזמן האוכל דופק מהיר, מגיע ל120-130 ונמשך לפעמים כמה דקות ולפעמים שעה פלוס נעשה בירור קרידאלי מלא , הולטר לב 48 שעות, אקג בערך מיליון פעם, אקו לב ואקו לב במאמץ - הכול תקין ממה זה יכול להיות? כול פעם מחדש נלחצת מהדבר הזה . מיליון בדיקות דם , הכול תקין

האם התחושה של הדופק המהיר קרתה גם בזמן החיבור להולטר? אם כן כדאי לחפש את תרשים האקג בזמן הארוע ולהבין מה היה קצב הלב בזמן הארוע. אחרת אולי כדאי לחזור על הולטר אקג.

04/12/2023 | 07:54 | מאת: רינה

בהולטר לא היה אבל היו אקג שעשו בזמן הזה קצב סינוס רגיל שום דבר מיוחד לא היה וכבר עברתי מלא אקג גם אקו לב במאמץ נעשה בזמן שהיה לי דופק 105 סתם ככה וגם הוא היה תקין

אם כך כדאי להוועץ בקרדיולוג בצורה מסודרת באשר לצורך בטיפול תרופתי לשליטה טובה יותר בקצב הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה